Гарбуз в'ялений — смачний поживний делікатес, який сподобається навіть противникам цього корисного солодкого овочу. Така гарбуз — чудова альтернатива цукеркам і шкідливим солодощам, снекам і шоколадкам, а також ідеальний продукт для прихильників здорового способу життя і правильного харчування.
Ароматна гарбузова м'якоть багата на вітаміни. Є в ній й аскорбінова кислота, яка врятує вас від осінніх застуд, і вітаміни групи В, які не тільки впораються з втомою, дратівливістю й безсонням і позбавлять прищів, але й зроблять ваше волосся пишним, а нігті міцними, і вітаміни А і Е — головні борці зі зморшками та передчасним старінням, і вітамін К, що впливає на згортання крові, якого практично немає в інших овочах. Бета-каротину в гарбузі в кілька разів більше, ніж у моркви, що корисно для зору.
Гарбуз містить рідкісний вітамін Т, завдяки чому покращує всі обмінні процеси в організмі людини, сприяє засвоєнню важкої їжі та перешкоджає ожирінню. Саме тому дієтологи рекомендують налягати на гарбузу всім, хто давно мріє розлучитися із зайвими кілограмами. До того ж гарбуз — чемпіон серед овочів за вмістом заліза, а отже, шанувальники гарбуза приречені мати гарний колір обличчя та веселий настрій.
Дуже корисна їжа для людей, які страждають на серцево-судинні захворювання. Завдяки високому вмісту калію гарбуз покращує роботу серця, зміцнює судини та позбавляє набряків.
Є прекрасним джерелом клітковини і тому сприяє нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту та покращує перистальтику кишківника. Завдяки високому вмісту пектинів в'ялена гарбуз виводить з організму токсини та надлишки холестерину.
В'ялена гарбуз забезпечить Вас тонусом, знизить сонливість на робочому місці та втому, чудово слугує швидким зарядом енергії на роботі, в школі або університеті, за кермом і на природі.
Гарбуз в'яленої можна використовувати для приготування салатів, йогуртів, використовувати як смачний і корисний інгредієнт для різних каш і випічки. Рекомендуємо вживати всім, хто не байдужий до свого організму:
Ароматна гарбузова м'якоть багата на вітаміни. Є в ній й аскорбінова кислота, яка врятує вас від осінніх застуд, і вітаміни групи В, які не тільки впораються з втомою, дратівливістю й безсонням і позбавлять прищів, але й зроблять ваше волосся пишним, а нігті міцними, і вітаміни А і Е — головні борці зі зморшками та передчасним старінням, і вітамін К, що впливає на згортання крові, якого практично немає в інших овочах. Бета-каротину в гарбузі в кілька разів більше, ніж у моркви, що корисно для зору.
Гарбуз містить рідкісний вітамін Т, завдяки чому покращує всі обмінні процеси в організмі людини, сприяє засвоєнню важкої їжі та перешкоджає ожирінню. Саме тому дієтологи рекомендують налягати на гарбузу всім, хто давно мріє розлучитися із зайвими кілограмами. До того ж гарбуз — чемпіон серед овочів за вмістом заліза, а отже, шанувальники гарбуза приречені мати гарний колір обличчя та веселий настрій.
Дуже корисна їжа для людей, які страждають на серцево-судинні захворювання. Завдяки високому вмісту калію гарбуз покращує роботу серця, зміцнює судини та позбавляє набряків.
Є прекрасним джерелом клітковини і тому сприяє нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту та покращує перистальтику кишківника. Завдяки високому вмісту пектинів в'ялена гарбуз виводить з організму токсини та надлишки холестерину.
В'ялена гарбуз забезпечить Вас тонусом, знизить сонливість на робочому місці та втому, чудово слугує швидким зарядом енергії на роботі, в школі або університеті, за кермом і на природі.
Гарбуз в'яленої можна використовувати для приготування салатів, йогуртів, використовувати як смачний і корисний інгредієнт для різних каш і випічки. Рекомендуємо вживати всім, хто не байдужий до свого організму:
- для дорослих і дітей
- для школярів і студентів
- для водіїв і вегетаріанців
- для спортсменів
Склад
Гарбуз, цукор, лимонна кислота.Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Цукати |
Тип | Фасовані |
Вага | 100 г |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Sweet Energy |
Культура | Гарбуз |
Інформація для замовлення
- Ціна: 37 ₴