Кошик
655 відгуків
Інтернет-магазин " Edemgarden"
+380 (67) 553-57-63
+380 (93) 892-89-49
+380 (99) 440-16-98

Кероб, цикорій, галка

Кероб отримують перемелюючи стручки ріжкового дерева. Його батьківщина - теплі країни: Іспанія,Ізраїль.

Кероб - це здоровий замінник какао (він за смаком нагадує какао),але не містить шкідливі речовини,які є в какао.

Кероб - це смачний і корисний напій,що дає енергію,оздоровлюючий і очищаючий.Він широко використовується в Європі,а також цукерки з нього.

Кероб можна без страху включати в свій раціон людям з цукровим діабетом і надмірною вагою, а також вагітним і дітям.

Корисні властивості кэроба

Користь кэроба полягає в його вітамінному та мінеральному складі – адже він служить джерелом вітамінів А, групи В і D, а також ряду мікроелементів – заліза, магнію, міді, нікелю. Білок у м'якоті плодів становить 4 – 8 %. До важливих властивостей кэроба можна віднести відсутність звикання і залежності від нього. У ньому немає фенілетиламіну, здатну провокувати мігрень або гіпертонічний криз, а також фромамина, викликає алергічні реакції. Кероб має природний солодкуватий смак,тому його можна вживати і діабетикам. Кероб використовується у випічці,замість какао.

Відомі лікувальні властивості кэроба, він здатний нейтралізувати токсини та виводити їх з організму.При отруєнні,при вживанні лікарських засобів потрібно на склянку теплої води додати 2 чайні ложки кэроба і випити разом з гущею. Кероб благотворно впливає на шлунково - кишковий тракт,обволікаючи слизову оболонку.Можна застосовувати при гастриті.

Застосування: Вживається кероб як напій - 1 чайна ложка порошку кэроба на 1 склянку гарячої води.Розмішати.Бажано вживати разом з гущею,т. к. це дуже корисна клітковина.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner