Кероб, цикорій, галка
Кероб отримують перемелюючи стручки ріжкового дерева. Його батьківщина - теплі країни: Іспанія,Ізраїль.
Кероб - це здоровий замінник какао (він за смаком нагадує какао),але не містить шкідливі речовини,які є в какао.
Кероб - це смачний і корисний напій,що дає енергію,оздоровлюючий і очищаючий.Він широко використовується в Європі,а також цукерки з нього.
Кероб можна без страху включати в свій раціон людям з цукровим діабетом і надмірною вагою, а також вагітним і дітям.
Корисні властивості кэроба
Користь кэроба полягає в його вітамінному та мінеральному складі – адже він служить джерелом вітамінів А, групи В і D, а також ряду мікроелементів – заліза, магнію, міді, нікелю. Білок у м'якоті плодів становить 4 – 8 %. До важливих властивостей кэроба можна віднести відсутність звикання і залежності від нього. У ньому немає фенілетиламіну, здатну провокувати мігрень або гіпертонічний криз, а також фромамина, викликає алергічні реакції. Кероб має природний солодкуватий смак,тому його можна вживати і діабетикам. Кероб використовується у випічці,замість какао.
Відомі лікувальні властивості кэроба, він здатний нейтралізувати токсини та виводити їх з організму.При отруєнні,при вживанні лікарських засобів потрібно на склянку теплої води додати 2 чайні ложки кэроба і випити разом з гущею. Кероб благотворно впливає на шлунково - кишковий тракт,обволікаючи слизову оболонку.Можна застосовувати при гастриті.
Застосування: Вживається кероб як напій - 1 чайна ложка порошку кэроба на 1 склянку гарячої води.Розмішати.Бажано вживати разом з гущею,т. к. це дуже корисна клітковина.
- Топ продажКероб, натуральний продукт, середнього просмаження, Медіум22 ₴/100 гГотово до відправки Оптом і в роздріб