Кунжутна паста тахіні — традиційний продукт східної (арабської, стародавньої, грецької та ін.) кухні. Отримують її за допомогою розмелювання зерен сезаму (кунжуту)
Кунжут — чемпіон із вмісту кальцію, а кунжутна паста ще й дуже багата на цинк.
Тому кунжут широко використовується не тільки в кулінарії, але й косметології.
Сама по собі тахіні практично безсмачна. Вперше спробувавши її в чистому вигляді, багато хто розчарований, хоча багатьом вона подобається і так. Загалом, тахіні не призначена для самостійного вживання. Зате це цінний компонент багатьох східних страв, зокрема знаменитої халви. У поєднанні з іншими продуктами паста тахіні змушує смак страви звучати абсолютно по-новому, одночасно обважнюючи його аромат. Ось чому на її основі робиться так багато соусів і підливок.
Склад пасти компанії MantEcо - це 100% вміст тільки натуральних інгредієнтів і повна відсутність цукру, це кунжут 100%. Не містить консервантів, аромотизаторів та інших хімічних домішок.
Консистенція у цього продукту досить однорідна, але все ж трапляються невеликі домішки кунжутної оболонки.
Паста вмеру рідка, легко намащується на бутерброд. Під час першого відкриття можлива сепарація оливи, потрібно просто перемішати пасту.
Чудово підходить як заправа до салату.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид пасти | М'які |
Упаковка | Пластикова банка |
Вага | 180 г |
Термін придатності | 6 міс |
Склад | кунжут |
Виробник | Manteca |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Вегетаріанські продукти |
- Ціна: 80 ₴