Соєва спаржа — це продукт із сої, який призначений для приготування смажених страв, супів і салатів. Вміст білків у соєвому спаржі — приблизно 40%, жирів — приблизно 21%. Харчова цінність вища, ніж в інших соєвих виробів.
Приготування: Продукти:
Сушена соєва спаржа — 100 г.
Цибуля ріпчаста — 1 головка
Морква — 1 шт.
Олія — 40-50 г.
Часник — 2-3 зубчики
Зелень кінзи — за бажанням
Соєвий соус — 1 ст. ложка
Приготування:
1. Почавши попередньо замочіть сушену соєву пару в холодній воді, у глибокому посуді. Залиште її на 4-5 годин. Переконайтеся, що вода покриває повністю все спарену. Можна зверху натиснути перевернутою тарілочкою.
2.Розмочена спаража буде білого кольору та збільшиться в об'ємі в 1, 5-2 рази. Добре промийте її та поріжте на зручні для Вашої страви розміри.
3. Наріжте цибулю та моркву.
Обсмажте в олії цибулю, моркву, за бажанням додайте молоду стручкову квасоля і смажте всі разом хвилин 5.
4. Затем додайте спаржу, посоліть, добре перемішайте, звільніть вогонь і тушкуйте хвилин 5 під кришкою.
5. Тепер заправте спаржу, для цього додайте до неї часник, нарізаний зелень кінзи, соєвий соус. Все добре перемішайте та накрийте кришкою на 5 хвилин, щоб страва увібрала в себе аромат спецій і зелені. Вимкніть плиту.
Наше блюдо готове. Ви можете подати його з білим, бурим або чорним рисом або просто як окрему страву.
Приємного Вам апетиту та гарного настрою!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Напівфабрикати соєві |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 122 ₴