Шрот із зародків пшениці ніжний, поживний багатий продукт, має унікальні властивості антиоксиданту та радіопротектора. Високий вміст цинку, фосфору, кальцію, магнію, калію, марганцю, селену, нікелю, збалансований склад незамінних амінокислот і вітамінів, дають змогу додавати його до раціону харчування космонавтів, спортсменів, післяопераційних хворих, дітей і підлітків, для уповільнення процесів старіння, профілактики целюліту, у разі захворювань кістково-м'язової та серцево-судинної систем, цукрового діабету.
Склад: шрот зародків пшениці. Продукт не містить ГМО.Не містить консервантів.
Рекомендовано: використовувати в харчуванні населення різних вікових груп у разі підвищених фізичних і психоемоційних навантажень як додаткове джерело білка, вітамінів, макро- та мікроелементів, харчових волокон для забезпечення оптимальних умов функціонування органів травлення й запобігання атеросклерозу. Перед прийманням продукту проконсультуватися з лікарем.
Спосіб уживання: дорослим по 1-2 столові ложки на день, запиваючи достатньою кількістю води. Можна додамо в страви, що не підлягають термічному обробленню.
Протипоказання у разі вживання: не рекомендується вживати у разі індивідуальної нестерпності до компонентів продукту. З обережністю вживати у разі виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки, захворювань нирок і схильності до діареї.
Форма випуску: порошок в пакованні виробника фасований у поліетиленову плівку, вкладені в картонне паковання місткістю шрота нетто 300 г.
Умови зберігання: в оригінальному пакованні, у сухому місці за температури не вище ніж 25 °C. Термін придатності: 12 місяців.
Харчова цінність г/100 г: жири — 0,1, білки — 35, вуглеводи — 35.
Енергетична цінність (калорійність), ккал/100г: 200 ккал.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | НВ ТОВ "Жтомирбиопродукт" |
- Ціна: 22 ₴