Йогурт соєвий — це унікальний продукт, Насичений корисною біофлорою і не містить консервантів, стабілізаторів, загусників і хімічних добавок. Йогурт покращує роботу шлунково-кишкового тракту, зміцнює імунітет, є цінним джерелом білка, кальцію та вітамінів.
Переваги соєвого йогурту
- чудово блокує ензими, відповідальні за за засвоєння вуглеводів;
- знижує рівень холестерину;
- сприятливо впливає на печінку;
- знижує ріст глюкози в крові після їди.
Склад продукту:
- Соєве молоко.
- Закваска.
- Курага.
- Сіль.
- Сахар.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Упаковка | Пластикова банка |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Фасовані |
Виробник | р. Миколаїв |
Інформація для замовлення
- Ціна: 40 ₴