Натуральне сухе кокосове молоко використовується для приготування кокосових вершків, кокосового молока, для приготування тайських супів типу «Том Ям», «Том Ха Кай» та інших страв тайської кухні, а також для випічки. Його потрібно просто розвести у воді, й молоко готове! Порошок має типовий смак і аромат кокосового молока, не містить штучних ароматизаторів і консервантів. У процесі отримання не втрачає біологічної та харчової цінності. Колір і насичений смак молока можна пояснити високим вмістом олії та жирів.
Енергетична цінність на 100 г — 507 Ккал
Поживна цінність на 100 г: жири - 27 г, вуглеводи - 66 г, білки - 0,5 г, сіль — 0,03
Характеристики
Основні | |
---|---|
Склад | Декстроза,кокосовое масло 29%,сухой глюкозный сироп,эмульгатор Е 472,стабилизатор Е 340. |
Країна виробник | Чехія |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | р. Отроковице |
Упаковка | п/е пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 50 ₴/100 г