Олія насіння амаранту, ліпофільний комплекс, 100 мл, сквалена не менш ніж 1000 мг%
Олія з насіння амаранту ТЗ «Ан-нушка», виробляється методом низькотемпературної екстракції, за якого діапазон температур є в межах від -37 до +37 °C, що сприяє збереженню всіх жирних кислот у природних цис-формах.
Амарантова олія має специфічний присмак, сприяє регенерації слизової оболонки шлунка, кишківника, покращує мікроциркуляцію крові, зокрема у разі мікро- та макроангіопатії. Сприяє покращенню функції сечостатевої системи, нормалізує потенцію.
Вся харчова продукція НП ТОВ «Житомирбіопродукт», ТЗ «Ан-нушка», відповідає сучасним стандартам якості та безпеки харчових продуктів. На підприємстві впроваджена інтегрована система керування якістю й безпекою харчової продукції, що відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001:2009 і ISO 22000:2007 (HACCP).
Склад рослинної амарантової олії зі сквалену не менш ніж 150 мг% ТЗ «Ан-нушка»
Олія амаранту містить вітаміни А, Е, жирні кислоти: пальмітинову, стеаринову, олеїнову, лінолеву, ліноленову, нервово- та ін. Однією з основних активних речовин цієї олії є сквален, що має ранозагоювальну та протизапальну дію.
Олія амаранту з вмістом сквалену не менш ніж 150 мг% рекомендована
Для поліпшення роботи органів травлення, серцево-судинної системи, підвищення адаптаційних можливостей організму, у разі виразок шлунково-кишкового тракту.
Користь та шкоду олії амаранту
Має ранозагоювальну, протизапальну, противірусну, протигрибкову дію. Ефективний у разі опіків різної локалізації — зовнішніх, внутрішніх, різного походження. Ожогові рани швидше загоюються, зменшується утворення келоїдних рубців. Застосовується в комплексному лікуванні раку під час променевої та хімієтерапії.
Спосіб уживання: дорослим по 2-3 чайні ложки на день під час їди (можна додавати в страви, що не підлягають термічному обробленню).
Тривалість вживання: 3-4 тижні, надалі за рекомендацією лікаря.
Протипоказання у разі вживання: не рекомендується вживати у разі індивідуальної нестерпності до компонентів продукту.
Форма випуску: олійна рідина в пакованні виробника (банки полімерні циліндричні темного кольору, місткістю нетто 100 мл).
Умови зберігання: в оригінальному пакованні, у сухому місці за температури не вище ніж 25 °C. Після відкриття паковання зберігати в холодильнику.
Харчова цінність г/100г: жири — 99,9, білки — 0, вуглеводи — 0,1.
Енергетична цінність (калорійність), ккал/100г: 889,5.
Термін придатності: 1 рік від дати виготовлення.
Основні | |
---|---|
Об`єм | 100 мл |
Віджим | Перший холодний |
Тип олії | Амарантова |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Тип | ліпофільний комплекс |
Виробник | НВ ТОВ "Житомирбіопродукт" |
Упаковка | Полімерна пляшка темного кольору |
- Ціна: 185 ₴