Кошик
660 відгуків
Інтернет-магазин " Edemgarden"
+380 (67) 553-57-63
+380 (93) 892-89-49
+380 (99) 440-16-98

Борошно з насіння кунжуту, 200 г

15,30 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
Борошно з насіння кунжуту, 200 г
15,30 ₴
Немає в наявностіБорошно з насіння кунжуту, 200 г
+380 (67) 553-57-63
  • +380 (93) 892-89-49
  • +380 (99) 440-16-98
+380 (67) 553-57-63
  • +380 (93) 892-89-49
  • +380 (99) 440-16-98
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Кунжутне борошно є цінним харчовим продуктом, що сприятливо впливає на здоров'я у разі порушень ліпідного обміну (нормалізує обмін речовин), гіпертонічної хвороби, запальних і дегенеративних захворювань суглобів.

Кунжутне борошно ефективно використовують для профілактики остеопорозу завдяки наявності в ньому кальцію, фосфору (будівельних матеріалів для кісткової тканини) і фітоестрогенів, що контролюють процеси резорбції кісток.За вмістом кальцію кунжут перевершує більшість продуктів, навіть багато сортів сиру. У разі виснаження кунжутне борошно сприяє росту м'язів, у разі ожиріння — схуднення. У всіх випадках кунжутне борошно зміцнює тіло.

Кунжутне борошно — джерело вітаміну Е, що має протизапальну властивість, відіграє найважливішу роль у формуванні імунітету та функціонуванні репродуктивної системи,

Кунжутне борошно — природне джерело вітамінів Е, А, Т, B (B1, B2, B3, B5, B6, B9), макро- та мікроелементів — кальцій, цинк, фосфор, магній, селен.

Кунжутне борошно — це неоціненне джерело КАЛЬЦІЯ й цинку.
Цинк необхідний для правильного функціонування мозку та опорно-рухового апарату, чоловічої та жіночої репродуктивної систем, для повноцінного розвитку дитини в вагітних жінок, для росту та здоров'я волосся.

Корисні властивості кунжутного борошна:
- покращує травлення й перистальтику кишківника
— корисна у разі частих і хронічних запорів, гастриту та виразки шлунка, дванадцятипалої кишки, коліту, захворювань печінки та підшлункової залози
— корисно вживати для профілактики та комплексного лікування гельмінтозів
- забезпечує живлення серцевого м'яза,
- сприяє зниженню рівня холестерину в крові та чинять судинорозширювальну дію
- зміцнює стінки кровоносних судин
- сприяє нормалізації гормонального балансу в організмі жінки
- посилює лактацію в жінок, що годують
- має протизапальну дію під час захворювань жіночої статевої сфери (захворювання грудей, яєчників, матки)
— рекомендована у разі різних інфекційно-запальних гінекологічних захворювань
— принесе відчутну користь у разі хворобливих менструацій і клімактеричного періоду
— корисна в раціоні вагітних жінок для повноцінного розвитку плода
— сприятливо впливає на функціональний стан передміхурової залози, покращує ерекцію, нормалізує процес вироблення та якість сперми
— кунжутне борошно корисне у разі остепорозу, артриту, артрозу, подагри, остеохондрозу та інших захворювань кісток, суглобів і хребта.

— корисна у разі захворювань органів вивільненої системи (мочокам'яна хвороба, пієлонефрит, нефрит, уретрит цистит).
— корисна у разі анемії та інших захворювань крові (геморагічні діатези, гемофілія, хвороба Верльгофа, есенціальна тромбоцитопіння, тромбоцитопенетична пурпура)
- рекомендована у разі геморою
- показана у разі захворювань органів дихання
— введення в раціон кунжутного борошна принесе відчутну користь у разі ожиріння та цукрового діабету.
— сприяє підвищенню витривалості та покращенню роботи мускулатури.
— сприяє усуненню наслідків психологічного стресу, покращує психоемоційний стан, перешкоджає розвитку депресії, покращує пам'ять і розумові здібності.
- Застосовується в лікуванні мастопатії. Кунжутне борошно є багатим джерелом речовин, що сприяють «спаланню» надлишків підшкірного жиру та беруть участь у синтезі підшлункової заліза інсуліну.
Має протиракову властивість, завдяки рослинним лігнам — рослинний аналог жіночих статевих гормонів. Тому жінкам після 45 років дуже рекомендують такі продукти.

У кулінарії кунжутному борошні використовують для приготування соусів, каш, супів, панірування, у випічці. 

КУНЖУТНА ХАЛВА
Кунжутне борошно — 2 склянки
Кокосова стружка — 0,5 склянки
Какао або кероб — 1 - 1,5 ст. ложки
Ваніль на смак і бажання
Мед — 2 столові ложки (найширше густий)
Кокосову стружку перемолоти та перемішати з кунжутним борошном.
Додати какао (кероб) і ваніль.
Перемішати. Додати 1 ст. ложку меду та розтовкти суміш за допомогою стопи. За потреби додати ще одну ложку та й далі розминати суміш. Вона має вийти щільною, почати формуватися в грудки, але не розпливатися — важливо не переборщити з медом.
Щільно утрамбувати отриману суміш у будь-яку форму.
Надсилає форму на 2 години в холодильник.
Після того як суміш охолола акуратно провести ножем по стінках форми, щоб полегшити виймання халви.
Зберігати таку страву може довго.

Можна зробити спрощений варіант халви, використовуючи тільки кунжутне борошно та мед.

ТАХИНА
Тахіна — це паста з кунжуту, яка часто використовується для приготування страв східної кухні. Це повністю пісна/веганська страва.
Кунжутне борошно — 1 склянка
Рослинна олія (кунжутна або оливкова) — приблизно 1/2 склянки
Додати до борошна з кунжуту 2-3 ложки олії.
Ввімкнути блендер і перемішати масу до однорідного кремоподібного стану.
Якщо маса прилипає й не перетворюється на однорідну, додати ще 2 ст. ложки олії. Під час збивання тахіна трохи розігріється. Висипте її в скляний посуд, накрийте кришкою та поставте в холодильник охолонути.

Як застосовувати тахіну?
Це чудова закуска сама по собі. У тахіну можна макати овочі, заправляти салати, замість олії можна покласти в кашу.

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
ВиробникB&B
Вага200 г
Тип спеційКунжут
Користувацькі характеристики
Упаковкап/е пакет
Інформація для замовлення
  • Ціна: 15,30 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner