Амарант — це оздоровчий продукт. За правом амарант можна назвати — їжа для здоров'я та довголіття.
Насіння амаранту має гарні мумоційні якості, має приємний горіховий смак.
Амарантове борошно багате на мінеральні речовини: кальцій, магній, фосфор, Це джерело вітамінів C і PP. В амарантовому борошні міститься велика кількість БІЛКА та КЛІТЧАТИ.
Амарантове борошно в кілька разів перевершує інші рослинні продукти за вмістом важливої біологічно активної речовини — СКВАЛЕН. Сквалеон регулює обмінні процеси в організмі, нормалізує рівень холестерину, захищає клітини від токсинів, має регенеративний ефект, має виражену антиоксидантну та імуномодулювальну дію.
Амарант — це БЕЗГЛЮТЕННИЙ продукт.
Амарант містить раціон вегетаріанці та сироїди, люди ведуть здоровий спосіб життя.
ПІЛЬЗА АМАРАНТІВОЇМУКИ:
- серцево-судинні захворювання;
- онкологічні захворювання;
- діабет і порушення обміну речовин;
- захворювання та ураження печінки;
- атеросклероз;
- відновлення й зміцнення імунної та гормональної системи;
- омолодження організму;
- відновлення сил після фізичних навантажень, операцій;
- відновлення жіночої та чоловічої статевої сфери (дуже корисна під час імпотенції)
- нормалізує гормональний баланс. Введення в раціон страв з амарантового борошна приносить відчутну користь жінкам, які відчувають хворобливі відчуття в передменструальний або клімактеричний період.
— корисний продукт у разі целіакії, алентизації.
— відновлює пошкодження шкіри (псоріаз, екзема, герпес, нейродерміт, атонічний дерматит, грибкові захворювання шкіри, трофічні виразки, пролежні, опіки, обмороження, променеві ураження шкіри).
Амарантове борошно — ПОЛІЗНА для харчування дітей, вагітних і жінок, що годують грудьми.
Амарантове борошно має чудові хлібопекарські якості. Успішно використовується в поєднанні з пшеничним борошном у приготуванні хлібобулочних і кондитерських виробів. Домашня випічка з додаванням борошна амаранту виходить пишною, має приємний ніжний горіховий смак і підвищену білкову цінність, і до того ж довго не черствіє.
Амарантове борошно корисно додавати як вітамінно-білкову домішку в дієтичні та вегетаріанські страви, використовувати для підвищення смакової та поживної цінності страв (каші, супи, млинці, картопляне пюре, тушковані овочі, круп'яні гарніри, макарони).
РЕЦЕПТИ з АМАРАНТУ:
АМАРАНТОВА КАША (з борошна амаранту)
1 ст. борошна амарантового борошна (великатки), 2 ст. води, сіль, тростинний цукор.
Приготування: Поставити воду на повільний вогонь, висипати тонким струменем борошно, постійно перемішуючи. Довести до кипіння. Варити 8-10 хвилин. Солі та цукор додавати до смаку. Готову кашу схвалити топленою або рослинною олією.
КАША ІЗ СЕМ'ЯН АМАРАНТУ:
1 ст. насіння амаранту, 2 ст. води, солі, цукор на смак. Краще додати після варіння мед замість цукру.
Приготування: Промити насіння амаранту. Бажано через сито, позаяк повністю насіння у воді не тонуть. Замочити насіння амаранту перед варею хоча б на 20-30 хвилин. Потім помістити в ємність, додати воду. Кількість насіння й води не важливо, головне, дотримуватися пропорції 2:1. Довести до кипіння. Варити на повільному вогні 25-30 хвилин. Сіль і цукор додавати до смаку. У готову кашу можна додати олію, ягоди до смаку.
Насіння амаранту має гарні мумоційні якості, має приємний горіховий смак.
Амарантове борошно багате на мінеральні речовини: кальцій, магній, фосфор, Це джерело вітамінів C і PP. В амарантовому борошні міститься велика кількість БІЛКА та КЛІТЧАТИ.
Амарантове борошно в кілька разів перевершує інші рослинні продукти за вмістом важливої біологічно активної речовини — СКВАЛЕН. Сквалеон регулює обмінні процеси в організмі, нормалізує рівень холестерину, захищає клітини від токсинів, має регенеративний ефект, має виражену антиоксидантну та імуномодулювальну дію.
Амарант — це БЕЗГЛЮТЕННИЙ продукт.
Амарант містить раціон вегетаріанці та сироїди, люди ведуть здоровий спосіб життя.
ПІЛЬЗА АМАРАНТІВОЇМУКИ:
- серцево-судинні захворювання;
- онкологічні захворювання;
- діабет і порушення обміну речовин;
- захворювання та ураження печінки;
- атеросклероз;
- відновлення й зміцнення імунної та гормональної системи;
- омолодження організму;
- відновлення сил після фізичних навантажень, операцій;
- відновлення жіночої та чоловічої статевої сфери (дуже корисна під час імпотенції)
- нормалізує гормональний баланс. Введення в раціон страв з амарантового борошна приносить відчутну користь жінкам, які відчувають хворобливі відчуття в передменструальний або клімактеричний період.
— корисний продукт у разі целіакії, алентизації.
— відновлює пошкодження шкіри (псоріаз, екзема, герпес, нейродерміт, атонічний дерматит, грибкові захворювання шкіри, трофічні виразки, пролежні, опіки, обмороження, променеві ураження шкіри).
Амарантове борошно — ПОЛІЗНА для харчування дітей, вагітних і жінок, що годують грудьми.
Амарантове борошно має чудові хлібопекарські якості. Успішно використовується в поєднанні з пшеничним борошном у приготуванні хлібобулочних і кондитерських виробів. Домашня випічка з додаванням борошна амаранту виходить пишною, має приємний ніжний горіховий смак і підвищену білкову цінність, і до того ж довго не черствіє.
Амарантове борошно корисно додавати як вітамінно-білкову домішку в дієтичні та вегетаріанські страви, використовувати для підвищення смакової та поживної цінності страв (каші, супи, млинці, картопляне пюре, тушковані овочі, круп'яні гарніри, макарони).
РЕЦЕПТИ з АМАРАНТУ:
АМАРАНТОВА КАША (з борошна амаранту)
1 ст. борошна амарантового борошна (великатки), 2 ст. води, сіль, тростинний цукор.
Приготування: Поставити воду на повільний вогонь, висипати тонким струменем борошно, постійно перемішуючи. Довести до кипіння. Варити 8-10 хвилин. Солі та цукор додавати до смаку. Готову кашу схвалити топленою або рослинною олією.
КАША ІЗ СЕМ'ЯН АМАРАНТУ:
1 ст. насіння амаранту, 2 ст. води, солі, цукор на смак. Краще додати після варіння мед замість цукру.
Приготування: Промити насіння амаранту. Бажано через сито, позаяк повністю насіння у воді не тонуть. Замочити насіння амаранту перед варею хоча б на 20-30 хвилин. Потім помістити в ємність, додати воду. Кількість насіння й води не важливо, головне, дотримуватися пропорції 2:1. Довести до кипіння. Варити на повільному вогні 25-30 хвилин. Сіль і цукор додавати до смаку. У готову кашу можна додати олію, ягоди до смаку.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Склад | семена амаранта |
Вага | 200 г |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | ТМ МаsloManiya |
Інформація для замовлення
- Ціна: 40 ₴