655 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Інтернет-магазин " Edemgarden"
+380 (67) 553-57-63
+380 (93) 892-89-49
+380 (99) 440-16-98

Поляба зерно, 200 г

15 ₴

Показати оптові ціни
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
Поляба зерно, 200 г
15 ₴
Немає в наявностіПоляба зерно, 200 г
+380 (67) 553-57-63
  • +380 (93) 892-89-49
  • +380 (99) 440-16-98
+380 (67) 553-57-63
  • +380 (93) 892-89-49
  • +380 (99) 440-16-98
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Полба  — прабатько пшениці. Полба — злакова культура для приготування борошна, пластівців або пророщування. Цей злак відомий тим, що ніколи не піддається гібридизації або генетичній модифікації. Полба випереджає культурну corey за вмістом заліза, магнію, цинку, селену та кальцію. З вітамінів переважають В1, В2, В5, В6, вітаміни групи Е, K і PP.

Голозерна культивована пшениця містить мінеральні речовини, вітаміни та білки тільки в насінній оболонці та плодовому шарі, які відсіюються під час перероблення. А та частина, яка використовується для помелу, переважно містить крохмаль. У полбічного зерна все по-іншому — мінеральні речовини накопичені в оболонці, плодовому шарі та в центрі — ендоспермі. Тому полба подрібнена, не втрачає корисних властивостей.

Склад полби дуже багатий на різні корисні речовини, вітаміни, макро- та мікроелементи. Ця культура містить 27-37% білка. Вісімнадцять незамінних цінних амінокислот міститься в білку клейковини.

Порівнюючи зі звичайною пшеницею, у полбі в кілька разів більший вміст магнію, заліза, цинку та вітамінів, як-от: В1 — тіамін, В2 — рибофлавін, В6 — піридоксин, В9 — фолієва, а ще вітаміни Е та PP. Також полба містить кальцій, натрій, фосфор, калій, мідь, селен.

Корисні речовини полби легко розчиняються, що так само призводить до їхнього швидкого засвоєння людським організмом.

Корисні властивості полби:

Регулярне вживання полби в їжу сприяє  :

  • найшвидшої нормалізації рівня цукру в  крови,
  • зміцненню імунітету,
  • поліпшенню роботи ендокринної,
  • серцево-судинної,
  • травної,
  • нервової,
  • репродуктивної систем, 
  • великою мірою знижує ризик розвитку інфекційних,
  • онкологічних захворювань та анемії
  •  дуже корисна людям, які страждають від надмірної ваги, адже до її унікального складу входить вітамін В6, що сприяє нормальному, рівномірному засвоєнню жирів, а також виведенню зайвого холестерину з організму.

Також треба зазначити користь цього злаку для тих, хто страждає на алергію, на глютен — целіакію. Глютен міститься в зернах пшениці, ячменю й вівса. Клейковина зерен полби переважно не викликає характерних симптомів цього захворювання — алергії та порушення травлення.

Велика кількість грубих волокон позитивно позначається на процесі травлення. А за кількістю білка ця культура перевершує курячі яйця. Рослинний білок багатий на амінокислоти, яких немає в тваринній їжі.

Полба, завдяки повільному всмоктуванню вуглеводів, знижує відчуття голоду та допомагає впоратися із зайвою вагою. Вживання цього чудового продукту покращує кровообіг, роботу серця та стабілізує кров'яний тиск.

Застосування: З полби  можна готувати супи, каші,гарніри до риби та птиці.Дуже смачна півба з овочами та зеленню  Пророщуючи полбу, можна готувати вітамінні салати та смачні каші. Хліб із полбної борошна має незвичайний аромат і смак.

Харчова цінність у 100 г:

Білки, г

Жиры, гр Вуглеводи, гр Зола, гр Вода, гр Калорійність, кКал
5,5 0,85 26,4 0,7 66,5 127
           
         
Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
Упаковкап/е пакет
Вид крупиПолба
Інформація для замовлення
  • Ціна: 15 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner