Гімалайська рожева сіль містить меншу кількість NaCl (97%, на відміну від 99% у кухонній), і в ній є калій (0,35%), який є необхідною ланкою в процесі виведення рідини з клітин. Однак не варто забувати, що надмірне вживання гімалайської солі, як і будь-якого іншого типу солі, не рекомендується.
Гімалайська рожева сіль має найбагатший мінеральний склад із усіх видів солі і має цілу низку корисних якостей.
Рожева сіль має незвичайний і менш солоний смак. Вона чудово поєднується зі стравами із сирих і свіжих салатів, м'яса, риби та морепродуктів. Завдяки високому вмісту заліза, гімалайська сіль має гарний рожевий відтінок.
Корисні властивості гімалайської солі
Гімалайська рожева сіль містить мідь, калій, магній, кальцій, залізо та багато інших мінералів. Завдяки своєму багатому складу ця сіль має справді чудові властивості:
- Нормалізує водно-сольовий обмін
- Сприяє регенерації клітин і омолодженню всього організму.
- Не підвищує кров'яний тиск
- Врівноважує психологічний стан.
- Є джерелом важливих мікроелементів.
- Покращує циркуляцію крові та лімфи.
- Не відкладається в суглобах
Основні | |
---|---|
Виробник | Приправка |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Добавка | сіль |
Упаковка | п/е пакет |
- Ціна: 30 ₴