Тофу — це м'який і ніжний соєвий сир, корисний і смачний.
Його отримують із соєвого молока способом стулення, як бринзу.Тофу майже не має власного запаху та смаку. вбирає будь-які смакові приправи та спеції страв, з якими змішується.
Тофу — продукт готовий до вживання, також він може використовуватися в смаженому, маринованому, копченому вигляді. Гарний у приготуванні перших і других страв, у закусках, гарнірах. М'який тофу підходить для десертів.
Тофу пастеризований, запечатаний у вакуумне паковання й може зберігатися впродовж декількох тижнів. Якщо паковання розкрити, і тофу використаний не весь, що залишився слідом промити, вмістити в контейнер, залити підсоленою водою та поставити в холодильник. Якщо воду міняти щодня — тофу залишиться свіжою упродовж тижня.
Користь тофу:- Зміцнює кістки.
- Багате джерело білка, особливо у разі вегетаріанського харчування.
- Не містить холестерин.
Основні | |
---|---|
Тип | Соєві сири |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | р. Миколаїв |
Упаковка | п/е пакет |
- Ціна: 135 ₴/кг