Тофу — це м'який і ніжний соєвий сир, корисний і смачний.
Його отримують із соєвого молока способом стулення, як бринзу.Тофу майже не має власного запаху та смаку. вбирає будь-які смакові приправи та спеції страв, з якими змішується.
Тофу — продукт готовий до вживання, також він може використовуватися в смаженому, маринованому, копченому вигляді. Гарний у приготуванні перших і других страв, у закусках, гарнірах. М'який тофу підходить для десертів.
Тофу пастеризований, запечатаний у вакуумне паковання й може зберігатися впродовж декількох тижнів. Якщо паковання розкрити, і тофу використаний не весь, що залишився слідом промити, вмістити в контейнер, залити підсоленою водою та поставити в холодильник. Якщо воду міняти щодня — тофу залишиться свіжою упродовж тижня.
Користь тофу:- Зміцнює кістки.
- Багате джерело білка, особливо у разі вегетаріанського харчування.
- Не містить холестерин.
Багатий асортимент тофу
Наша компанія пропонує класичний тофу, без спецій, приправ, а також з різними добавками:
- з паприкою;
- чесноком и укропом;
- морською капустою;
- базиліком.
Тофу можна вживати окремо або додавати до інших страв. Соєвий сир чудово поєднується з овочами, гарбою.Тофу можна додавати в макаронні вироби, супи — пюре тощо.
Тофу в клярі
Тофу нарізати скибочками завтовшки 0,6-0,8 см, обмокнути в яйце, збите з борошном й обсмажити.
Грецький салат
Помідори, запечені баклажани порізати кубиками.Додати тофу,оливки, зелень, сосінок. Заправити соєвим майонезом
Основні | |
---|---|
Виробник | Агропрод |
Тип | Соєві сири |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | п/е пакет |
- Ціна: 164 ₴/кг