Вживаючи в їжу турецький горох, Ви забезпечите організм усіма необхідними вітамінами, оскільки батіг містить понад вісімдесяти поживних речовин. Він є повноцінним джерелом фосфору, калію, магнію та вітамінів групи B, чудовим джерелом мінералів і заліза.
Цей продукт також насичує будь-яку страву знежиреним і водночас дуже високоякісним білком. Як і інші боби, нут багатий на розчинні та нерозчинні харчові волокна, які допомагають запобігти розладам травлення.
До того ж, цей продукт при всій своїй корисності низькокалорій. Саме тому він входить до складу різних дієт і використовується під час лікування ожиріння
Особливо корисний батіг у пророщеному вигляді. Багато дієтологів радять його як прекрасний засіб для очищення й оздоровлення організму. Фахівці наполегливо рекомендують дітям і літнім людям використовувати проростки нуту як профілактичний засіб проти застудних захворювань і грипу. У разі регулярного вживання в їжу турецького гороху неабияк знижується рівень холестерину в крові.
Народні цілителі рекомендують вживати батіг для профілактики катаракти.
З нуту можна приготувати безліч страв.Самовими розтрощеними є — хумус і фалафель.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Нут |
Тип продукції | Продовольчий |
ГМО | Ні |
Упаковка | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
- Ціна: 42 ₴