Кокосовая стружка, Медіум, Індонезія
Кокосова стружка багата на олії та калорію: на 100 г кокосової стружки (копи) 65% припадає на жири й по 13-14% — на білки та вуглеводи. Вона містить також вітаміни В,С, Е. Особливо багата на мікро- та макроелементи.
Корисні властивості кокосової стружки:
— покращує травлення, підтримує роботу імунної системи, знижує ризик серцевих і ракових захворювань, має антиоксидантні властивості.
Кокосова стружка широко застосовується в кулінарії.Еє можна додавати в каші, запіканки, мюслі — збагачуючи мінеральними речовинами та особливим ароматом кокоса.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 1 г |
Фасовка | Пакет |
Країна виробник | Індонезія |
Користувацькі характеристики | |
Тип | вагова,фасована |
Інформація для замовлення
- Ціна: 23 ₴/100 г