Соєве м'ясо — це продукт перероблення соєвих бобів. Виробляються із соєвого борошна.Соєвий текстурат-продукт швидкого приготування, збагачений білком і містить мало жирів.
Білок сої містить повний набір всіх незамінних амінокислот. Крім того, кількість білка, що міститься в соєвому бобі, у 2-3 рази перевищує наявність білка в м'ясі, у 10-15 разів — у молоці.Другим критеріям оцінки якості білка є його засвоюваність.Засвоюваність соєвого білка дуже велика та становить 91-96%.
Унікальність соєвих продуктів ще в тому, що вони не містять шкідливих і токсичних речовин тваринного походження,хімічних домішок, мають високий вміст мінеральних речовин — кальцію, фосфора,магнію, холестерину,марганцю, цинку та ін.
Соєві напівфабрикати:
- мають високі смакові якості;
— ситні, жадаючи від них не поправляються,
- доступна ціна,
— велика різноманітність рецептів приготування.
Гарячий бутерброд. Напівфабрикат приготованого соєвого фаршу обсмажити з цибулею і спеціями. Покласти його на скибочок білого хліба, посипати тертим сиром, полити майонезом і запекти в духовці. Подавати бутерброд із зеленню (укроп, петрушка, селера та ін.).
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | р. Світловодськ |
Упаковка | п/е пакет |
Вага упаковки | 200 |
- Ціна: 36 ₴