Соєве м'ясо — це продукт перероблення соєвих бобів. Виробляються із соєвого борошна.Соєвий текстурат-продукт швидкого приготування, багатий на білок і містить мало жирів.
Білок сої містить повний набір всіх незамінних амінокислот. Крім того, кількість білка, що міститься в соєвому бобі, у 2-3 рази перевищує наявність білка в м'ясі, у 10-15 разів — у молоці.Другим критеріям оцінки якості білка є його засвоюваність.Засвоюваність соєвого білка дуже велика та становить 91-96%.
Унікальність соєвих продуктів ще в тому, що вони не містять шкідливих і токсичних речовин тваринного походження,хімічних домішок, мають високий вміст мінеральних речовин — кальцію, фосфора,магнію, холестерину,марганцю, цинку та ін.
Соя має антиоксидантні властивості та допомагає виводити з організму важкі метали,радіонукліди та канцерогени, що призводять до ракових захворювань.
Соя знижує вміст холестерину в крові, зменшує артеріальний тиск. Продукти із сої знижують ризик розвитку серцево-судинних захворювань.
Соєва клітковина покращує моторику кишківника.
Соя містить фітоекстрагени, які сприяють запобіганню остеопорозу та покращують стан жінки під час менопаузи.
Соєві продукти — прекрасний засіб для лікування алергії.
Соєві напівфабрикати:
- мають високі смакові якості;
— ситні, жадаючи від них не поправляються,
- доступна ціна,
— велика різноманітність рецептів приготування.
Приготування соєвих бітів:
У киплячу воду додати сіль, спеції на смак і цим залити соєві біти. Настояти 10 — 12 хв. Добре промити в проточній воді (воді дати стекти, віджати). По одній штучці обмокнути в клярі та обсмажити на сковороді.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Фасовані |
Виробник | р. Світловодськ |
Упаковка | п/е пакет |
- Ціна: 36 ₴