Кунжутна олія дуже широко застосовується як у кулінарії, так і з лікувальною метою.
Воно складається з тригліцеридів, легкої ненасиченої олеїнової кислоти (35-48%), лінолевої кислоти (37-48%), крім того, приблизно 10% насичених жирних кислот: стеаринової (4-6%), пальмітинової (7-8), а також міристинової (приблизно 0,1%), арахінової (до 1,0%) лігноцеринової кислоти (йодне число 110) фітостерин, сезамін (хлороформ), сезамол, сезамолін, вітамін Е, самол, багатий на макроелементами (особливо кальцієм).
Вживання кунжутної олії дієве у разі різних легеневих захворювань, ведмедика, сухого кашлю, астми. Допомагає у разі хвороб серця, печінки, підшлункової залози, у разі шлунково-кишкових кольок, нефриту, пієлонефриту, нирковокам'яної хвороби. Також його використовують у разі немовляти, внутрішніх кровотеч, гіперфункції щитоподібної залози. Воно нейтралізує кислотність крові, підвищену кислотність шлункового соку. Кунжутна олія підвищує кількість тромбоцитів, завдяки чому прискорюється згортання крові.
Кунжутна олія оздоровлює шкіру, добре проникає в глибокі шари шкіри та сприяє виведенню шкідливих продуктів розпаду та пом'якшує її, уповільнює старіння клітин. Вона підходить для сухої, шкіри, що в'яне та лущиться. У нього добре збалансований жирно-кислотний склад. Його можна використовувати й як сонцезахисний засіб.
Рекомендується:
- для нормалізації обміну речовин
- профілактики та лікування атеросклерозу
- анемії
- поганої згортання крові
- при гастрите
- виразкового коліту
- запоре
- у разі бронхо-хронних захворювань, відпочинку, бронхіальної астми
- у разі гіперфункції щитоподібної залози
- пиелонефрите
Застосування: 1ст. л. 2-3 рази на день за 20 хв до їди. Можна додавати в холодні страви з овочів.
Основні | |
---|---|
Об`єм | 200 мл |
Віджим | Перший холодний |
Тип олії | Кунжутна |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Фасовані |
Виробник | ТМ Мирослав |
Упаковка | Пластикова банка |
- Ціна: 67 ₴