Шрот насіння гарбуза "Мірослав", 300 г
Для лікування та профілактики захворювань традиційна та нетрадиційна медицина широко рекомендує для застосування безпечні та недорогі речовини рослинного походження, створені самою природою — харчові волокна. Вони пришвидшують і підвищують відчуття насичення, прискорюють евакуаторну функцію шлунка, стимулюють моторну функцію товстої кишки, збільшують масу фекалій, сорбують жовчні кислоти та холестерин, уповільнюють всмоктування вуглеводів і надають антиоксидантну дія.
Для насичення організму харчовими волокнами рекомендується шрот із насіння гарбуза. Шрот із насіння гарбуза — це біологічно активна домішка (БАД) у формі порошку сіро-жовтого кольору, практично без запаху, отриманий після екстракції олії з очищених від лухи насіння гарбуза.
Продукт може використовуватися як доповнення до раціону:
- як профілактичний засіб для підтримки нормального функціонування травної системи, нормалізації стану гепатобіарної системи та зменшення концентрації білірубіну та холестерину в жовчі;
- як доповнення до симптоматичної лікування у разі захворювань травної та гепатобіліарної систем для стимуляції моторної функції товстої кишки та нормалізації стільця, для відновлення рухово-евакуаторної функції жовчного міхура та зникнення або зменшення жовчного осаду.
- Гарбузове насіння здавна використовувало як глистогоний засіб.
Застосовується по 1-2 столовій ложці тричі на день перед їдою, запиваючи водою.
Спосіб застосування: дорослим і дітям від 12 років по 1 чайній ложці двічі на день під час їди, запиваючи водою.
Тривалість застосування: 1 місяць.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Мирослав |
Країна виробник | Україна |
Основні | |
Термін придатності | 12 мес |
Упаковка | Коробка |
- Ціна: 29 ₴