Шрот кісточок винограду, "Мак Вар",200г
Шрот із кісточок винограду є джерелом проантоціанів. Завдяки цьому зменшується проникність і ламкість капілярів, підвищується стійкість до алергії.
Користь виноградних кісточок пов'язана з високим вмістом вітаміну Е, а також біологічно активних сполук як кальцій і калій. У разі регулярного вживання організм людини буде захищений від стресів. Крім того, виноградні кісточки слугують як природний антиоксидант.Сприяють нормалізації кров'яного тиску. Вчені вважають, що виноградні кісточки цілюще впливають на організм людини, а також уповільнюють процеси старіння. Багато виробників вітамінів і біологічно активних добавок використовують екстракти, отримані на основі виноградних кісточок у процесі виробництва своєї продукції.
З обережністю треба застосовувати шрот у разі захворювань шлунково-кишкового тракту.У разі гастриту та виразки протипоказаний.
Основні | |
---|---|
Упаковка | Пакет |
Термін придатності | 12 міс |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | ТМ "Мак Вар Екопродукт" |
- Ціна: 25 ₴