Висівки сприяють:
- Загальному оздоровленню організму. Завдяки великому вмісту вітамінів групи B і мікроелементів підвищується тонус і імунітет організму людини.
• Молодість і врода, – все це завдяки зародку зерна. Тільки в ньому міститься токоферол (вітамін Е),
• Виводяться шлаки з організму.
Сама клітковина майже не засвоюється організмом і, маючи абсорбувальні властивості, вбирає в себе всі шлаки та виводить їх з організму.
• Заставляють організм спалювати жир, сприяючи схудненню.
Не засвоюючись організмом, і водночас викликаючи відчуття ситості, висівки зменшують кількість засвоєної людиною їжі, змушуючи організм спалювати жир, який у ньому накопичився.
• Сприяють усуненню дисбактеріозу кишківника. Клітковина є гарною поживною речовиною для бактерій, які виробляють антибіотичні речовини і створює несприятливі умови для розвитку гнильних бактерій, які виробляють токсини. Тому її рекомендують для усунення дисбактеріозу кишківника.
• Полезна для діабетиків.У процесі травлення клітковина уповільнює виділення цукру в організм. Завдяки цій властивості висівки рекомендується вживати спільно з іншою, більш вуглеводною їжею! Покращує перистальтику кишківника, сприяє усуненню закрепів.
Основні | |
---|---|
Культура | Жито |
Термін придатності | 6 міс |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | ТМ "Мак Вар Екопродукт" |
Упаковка | п/е пакет |
- Ціна: 25 ₴