Технологія виготовлення соєвої олії ґрунтується на методі холодного пресування стиглих добірних, очищених від шкірки, бобів, що пройшли попереднє високотемпературне оброблення. Тільки таким способом можна зберегти в олії весь букет лікувальних властивостей цього продукту.
Соя вирощується за спеціальним замовленням у фермерських господарствах України без застосування гербіцидів, пестицидів, дефоліантів та інших хімічних речовин.
Соєва олія являє собою концентроване джерело енергії (калорій), добре засвоюється, має у своєму складі незамінні жирні кислоти, вітамін Е і велику кількість поліненасичених жирних кислот.
Незамінні жирні кислоти — лінолева кислота й альфа-ліноленова кислота — не можуть бути синтезовані в організмі людини та мають надходити в неї з їжею. Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендують, щоб 24% кілокалорій надходило як незамінні жирні кислоти. Столова ложка соєвої олії (14 г) забезпечує денну потребу здорової дитини або дорослої людини в незамінних жирних кислотах.
Соєва олія є також джерелом омега-3 й омега-6 жирних кислот. Ці жирні кислоти відіграють важливу роль у будівництві клітинних мембран (необхідні для бездоганного обміну поживними речовинами та киснем і виведення шлаків), особливо для нервових тканин, очей (ретина), вони важливі для здоров'я серцево-судинної системи, є попередніми ступенями важливих гормонів тканин (ейкозаноїдів), які керують важливими процесами, що протікають у тканинах і клітинах. Вони також є важливими для бездоганної роботи мозку.
Соєва олія корисна:
- у разі захворювання нирок,
- нервової системи,
- підвищує імунітет,
- покращує обмін речовин, роботу кишківника,
- використовується як профілактичний засіб від атеросклерозу.
Основні | |
---|---|
Об`єм | 10000 мл |
Упаковка | Пластикова тара |
Тип | Гідратована |
Тип олії | Соєва |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | ЗАТ "НВАО"Агропрод" соєва фабрика |
- Ціна: 105 ₴