Основна відмінність цільнозернових макаронів від звичайних макаронів:
Сприяють загальному оздоровленню організму. Завдяки рослинній клітковині макарони значно збагатилися мінеральними речовинами, вітамінами та мікроелементами.
Молодість, краса – все це завдяки зародку зерна. Тільки в ньому міститься токоферол (вітамін Е), який потрібний для молодості.
Виводять шлаки із організму. Сама клітковина майже не засвоюється організмом, і, володіючи абсорбуючими властивостями, вбирає всі шлаки і виводить їх з організму.
Примушують організм спалювати жир. Не засвоюючись організмом і викликаючи почуття ситості, клітковина зменшує кількість прийнятої людиною їжі, змушуючи організм спалювати жир, який у ньому накопичився.
Сприяють усуненню дисбактеріозу кишечника. Клітковина є гарною поживною речовиною для бактерій, які виробляють антибіотичні речовини, і створює несприятливі умови для розвитку гнильних бактерій, які виробляють токсини. Тому її рекомендують для усунення дисбактеріозу кишечника.
Макарони для діабетиків! Завдяки клітковині в організмі сповільнюється виділення цукру в процесі травлення, що дозволяє вживати їх діабетикам!
Варяться цільнозернові макарони як звичайні.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Основа | Пшенична |
Склад | цільнозернові |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 1 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Фасовані |
- Ціна: 57 ₴/кг