Демерара - це натуральний тростинний нерафінований цукор, який неодмінно додасть вишуканості та насиченості вашим стравам, створивши вишуканий смак, адже недарма цей сорт вважається еталоном тростинного цукру. При його виробництві, тростина піддається мінімальній промисловій обробці, завдяки чому зберігається вміст цукрової патоки — меляси, що надає стравам смак прянощів, карамелі та меду. З усіх переваг коричневого тростинного цукру – це збереження в ньому вмісту мікроелементів та вітамінів, цукор Демерара має великий попит серед багатьох шеф-кухарів світу. Він не стільки підсолоджує продукти, скільки розкриває та підкреслює їхній природний смак. Цукор також є важливим джерелом вуглеводів, енергії для організму людини, стимулює розум, пам'ять, силу та витривалість. Його використовують для приготування різноманітних страв та напоїв.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Колумбія |
Тип | Дієтичні продукти |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 500 г |
Термін придатності | 12 міс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 88 ₴/упаковка