Сухофрукти — прекрасний спосіб "підживити" організм енергією.
Першість серед родзинок тримає синій вигляд родзинки без кісточок. В темному родзинці міститься більше антиоксидантів, які позитивно діють на імунітет. До того ж саме темні сорти винограду найменше піддаються хімічному обробленню і фруктози в них міститься більше, ніж у свіжому винограді.
Велика кількість вітамінів групи B впливає і поліпшує роботу нервової системи, сухофрукт допомагає боротися з безсонням і нездужанням організму.
Родзинки оберігають практично всі корисні властивості свіжого винограду — 70-80% вітамінів і 100% мікроелементів. Темний родзинки вважається більш корисним і поживним.
Його вживання:
- зміцнює серцево-судинну систему
- підвищує імунітет
— стабілізує роботу нервової системи
- перешкоджає розвитку анемії
- сприятливо впливає на роботу нирок
- відновлює структуру шкіри
- ефективний під час лікування туберкульозу та жовтухи
- сприяє схудненню
- сприяє загальному зміцненню організму
- допомагає організму виводити зайву рідину та токсини
У цьому родзинці міститься велика кількість глюкози та фруктози, які є корисними вуглеводами та підвищують рівень інсуліну в крові.
Синій родзинки рекомендується і спортсменам, і спортсменам, після довгих виснажливих тренувань або людям, які виконують важку фізичну роботу, оскільки він забезпечує організм енергією.
Як вживати синій родзинки
Його можна просто їсти в натуральному вигляді, додавати в каші, мюслі, сир, йогурти, салати та інші страви, робити з нього відвари та настоювання.
Але з огляду на те, що калорійність цього продукту дуже висока (283 ккал на 100 г), зловживання ним не варто. Досить щодня з'їдати одну гіркуватість цих смачних сухофруктів, щоб отримати від їхнього вживання максимальну користь.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Узбекистан |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Виноград |
- Ціна: 30 ₴/100 г