Солодка копчена паприка — це стручки червоних перців сорту Pimiento, які сушать і коптять на дубових дровах. Висушені стручки подрібнюють у дрібний порошок. Відома спеція має димчастий, копчений аромат і насичений, глибокий червоний колір.
Піментон — висушена копчена солодка паприка з яскраво-вираженим димним ароматом, змішаним із запахом самого перцю. Дуже ароматна пряність, яка надасть незабутній відтінок безлічі страв.
Застосування копченою паприки в кулінарії.
Копчена паприка — прекрасна приправа до м'ясних і рибних страв, соусів і підливів, борщів і солянок, до овочевих страв, картоплі, бобових, макаронів, піци, снеків та інших страв, яким ви хочете надати пікантного аромату диму та копченості.
Копчена паприка надає м'ясу, птиці, картоплі, овочів і іншого ефекту страви, приготованого на грилі на багатті.
Паприка добре поєднується з часником, цибулею, коріандром, куркумою, лавровим листом, корицею, пряними травами, перцями та іншими спеціями, із сушеними овочами.
- Спецію рекомендовано додавати наприкінці приготування або вже в готові страви.
- Як маринад для стейків рекомендовано змішати 1 чайну ложку з 1 столовою ложкою оливкової олії та меду.
- Солодку копчену паприку додають у паю, томатний суп, ковбасу, рагу, картоплю, соус барбекю.
- Прекрасно доповнює мелена паприка маринади та підливи, соуси та заправки, страви зі свининою та телятиною, курячим м'ясом і бараниною, з овочами та бобовими.
- У хлібобулочних виробах спецію додають у процесі приготування тістечок, булочок і пирогів.
Країна-виробник — Іспанія
Урожай — 2019
Термін зберігання, років — 2
Харчова цінність, г/100 г: білки - 14, жири - 13, вуглеводи - 54
Енергетична цінність, ккал/100 грамів — 282;
Склад: 100% оригінальна, натуральна копчена паприка. Червона паприка сушиться й коптиться на дубових дровах. Без домішок, без барвників, без підсилювачів смаку.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Тип спецій | Паприка |
Склад | Паприка копченая |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | зиплок |
- Ціна: 38 ₴/100 г