Кошик
660 відгуків
Інтернет-магазин " Edemgarden"
+380 (67) 553-57-63
+380 (93) 892-89-49
+380 (99) 440-16-98

Борошно виноградної кісточки, 200 г

15 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
Борошно виноградної кісточки, 200 г
15 ₴
Немає в наявностіБорошно виноградної кісточки, 200 г
+380 (67) 553-57-63
  • +380 (93) 892-89-49
  • +380 (99) 440-16-98
+380 (67) 553-57-63
  • +380 (93) 892-89-49
  • +380 (99) 440-16-98
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Корисні властивості борошна виноградної кісточки: 

Основною цінністю борошна кісточок винограду є наявність потужних антиоксидантів, які в десятки разів сильніші, ніж вітамін C і E. Антиоксиданти виноградних кісточок здатні блокувати вплив агресивного зовнішнього середовища, запобігати практично всім захворювання серцево-судинної системи, гальмувати процеси старіння організму. 
Вони зміцнюють стінки судин нормалізують рівень колагену, що є основою шкіри, сухожиль, суглобів, хрящів через нейтралізацію ферментів, що руйнують структуру сполучної тканини. Зміцнення колагену, сприяє зменшенню в'ялості шкіри.
 
Виноградні кісточки визнані в Європі одним із найкращих засобів у разі варикозного розширення вен. Виноградні кісточки дають змогу зміцнювати варикозні вени, відновлювати їх еластичність, мають потужну протизапальну дію, знімають набряки та зменшують небезпеку утворення тромбів. 
 
Борошно виноградних кісточок приємне для зору та здоров'я очей. Вона покращує функціонування і чутливість сітківки в короткозорих, знімає напруження очей, викликане роботою за комп'ютером, покращує швидкість відновлення гостроти зору після яскравого кольору. Успішно використовується під час лікування ретинопатії, яка викликає погіршення зору в діабетиків. 
 
Потужна антиоксидантна дія екстракту виноградної кісточки та здатність накопичуватися в дрібних судинах очей робить його ідеальним засобом при іншому серйозному захворюванні очей — віковому руйнуванню сітківки. 
 
Борошно виноградної кісточки покращує роботу клітин мозку також завдяки потужній антиоксидантній дії.
 
Крім того, виноградні кісточки допомагають забезпечувати клітини мозку киснем, цинком, марганцем, селеном і міддю, що дуже корисно в разі розладів уваги.
 
Виноградні кісточки можуть допомогти в боротьбі з дегенеративними захворюваннями центральної нервової системи, як-от хвороба Альцгеймера. Кісточки багаті на речовини, які, як передбачається, можуть скоротити дегенерацію мозку в літньому віці. 
 
Борошно з кісточок винограду захищає і відновлює судини, знижує тиск, знижує шкідливий холестерин. Має тонізувальну дію, підсилює основний обмін, стимулює грануляцію й епітелізацію пошкоджених тканин, сприяє зміцненню сполучних тканин шкіри, стінок усіх кровоносних судин ( артерій, вен, капілярів), стимулює оновлення клітин, має протизапальну та загоювальну дію, позитивно впливає на нирки, запобігає виникненню онкологічних захворювань. 
 
Борошно виноградної кісточки в косметології: 
Борошно виноградної кісточки має тонізувальну та омолоджувальну дію для будь-якого типу шкіри, використовується у разі алергічних захворювань шкіри, як компонент косметичних засобів для сухої шкіри, що в'яне, під час зморщок, в антицелюлітних засобах. 
 
З косметичною метою у формі масок борошно виноградних кісточок можна використовувати в засобах для догляду за в'ялою, лущеною й проблемною шкірою. 
 
Маска з виноградних кісточок для обличчя є ефективним скрабом. 
 
Інгредієнти
борошно виноградних кісточок — 4 год;
вівсяні пластівці — 2 год. л.;
сметана  – 3 ч. л.;
виноградна олія — 12 крапель.
Перед нанесенням маски потрібно добре вмитися, а скраб наносити м'якими, масажними рухами на все обличчя. Якщо на обличчі є запалені ділянки, то їх чіпати не можна, масажувати шкіру 3-5 хвилин, а потім просто змити скраб теплою водою.
 
Борошно виноградної кісточки використовується в фармацевтичній промисловості, косметології, домашній косметології та народній медицині.
 
Борошно виноградних кісточок у кулінарії: 
 
Борошно виноградної кісточки використовується в кондитерській промисловості, для виготовлення глазурів, цукеркових мас і какао-напівфабрикатів, неабияк покращуючи фізико-хімічні показники, сприяючи збільшенню вмісту ненасичених жирних кислот, Збагачуючи кондитерську продукцію біологічно активними речовинами, вітамінами, каротиноїдами, дубильними речовинами, фосфоліпідами, стеролами, мінеральними речовинами. 
 
Порошок виноградних кісточок є рівноцінним замінником какао, не викликає алергічних реакцій. 
 
Спосіб застосування та приготування: 
Чайну або десертну ложку порошку розвести в 100 мл води. Випити поки порошок є у зваженому стані. Вживати тричі на день за 30 хвилин до їди. 
Протипоказання: Індивідуальна нестерпність.
Характеристики
Основні
Складвиноградные косточки
Вага200 г
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
ВиробникТМ МаsloManiya
Інформація для замовлення
  • Ціна: 15 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner