Ковбаса пшенично-соєва натуральна "Віденська", ТМ Zdorova
До складу ковбаси "Віденська", входять два білка: пшеничний і соєвий. Вона містить всі незамінні амінокислоти, необхідні для гарного функціонування нашого організму: виробництво ферментів; підтримання водного, електролітного та азотного балансу; синтез антитіл; виробництво гормонів. Пшеничний білок не тільки збагачує продукт протеїнами, але і сприяє зв'язуванню мінеральних речовин і вітамінів, що благотворно впливає на здоров'я. Соєвий білок крім протеїну містить біологічні компоненти (ізофлавоноїди, токофероли, лецитин), які забезпечують захисний ефект при гормонально залежному раку (рак молочної залози і простати), серцево-судинних захворювань, цукрового діабету, остеопорозу і проблем, викликаних менопаузою. Ковбаса збагачена клітковиною і має ряд корисних властивостей. Допомагає при захворюваннях печінки, жовчного міхура і проблеми з кишечником, при здутті живота, діареї і метеоризмі.
Харчова цінність в 100г:
білки - 17,6г
жири - 12,4г,
вуглеводи - 5,4г
205 ккал.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Ковбаси |
Ціна за 1 кг | 179 |
Основні | |
виробник | TM Zdorova |
Інформація для замовлення
- Ціна: 56 ₴